onze vrienschap
diept zich uit
wie had dit gedacht
toen wij elkaar leerden kennen
gewoon een vriendschap
maar zoveel meer
een avond
gezellig met zijn twee
beetje kletsen
beetje spelen
gewoon even
een leuk moment met zijn twee
maar beide wetend
vriendschap
staat bovenaan
wat ben ik blij
met een vriend als jij.