Ik deed niet altijd juist
misschien zelfs verkeerd,
maar 'k had het anders gewild
als ik mocht.
't Leven is
als de wieken van een molen
die wind vangen
en beginnen te draaien
tot de storm gaat liggen.
Was het unfair,
of is het leven een straf
voor wat je niet hebt misdaan ?
't Leven laat je gewoon niet los,
't laat je wapperen
als een vaandel in de wind
tot het laken
aan flarden scheurt.