Je zit in de kroeg
Koel en onbereikbaar
Je heldere ogen
staren mij aan
Mijn vlinderende blik
brengt je in verwarring
Mijn zachte stem
hoor je niet
Een stralende glimlach
Mijn hart gaat wild te keer
Je kent mij niet
en toch voel ik
dat je om me geeft
Zal ik je ooit terugzien