Vandaag ben je weggegaan...
Ik hoop dat je rust hebt nu,
ik vind het moeilijk.
Voor mij blijf je altijd bestaan...
Ik had je eigenlijk nog zoveel willen zeggen,
dat ik je lief vind, dat ik van je hou, dat je een fijne meid bent en ik je zo mis!
Maar misschien hoef ik het je niet uit te leggen,
en weet je wel dat het zo is...
Ik ben zo blij dat ik je gekend heb.
Je hebt me zoveel gegeven...
Jij was zo wijs, verstandig en had respect voor anderen,
meer dan ik geleerd heb in mijn leven...
Dat wil ik graag meenemen in in de toekomst,
je was een prachtmeid!
Ik hoop dat ik je genoeg heb kunnen geven,
het was fijn om voor je te zorgen, dat is een feit!
Lieverd....dank je voor de fijne tijd,
de dingen die we hebben meegemaakt en gedaan...
Het zijn mooie herrinneringen die ik nooit vergeten zal!
Het maakt me verdrietig dat het nu al voorbij is,
dat je nu al moest gaan...
Zo graag zou ik je nog willen knuffelen,
mijn armen om je heen...
Een dikke kus,
nu is het stil....
L.J.