Het kan me niet meer schelen
het maakt me niet meer uit
heel deze wereld is toch een grote klerezooi
deze hele maatschappij draait enkel om macht en rijkdom
met oorlog en ruzie als gevolg
maar ach, dood ga je toch
dus waarom zou je vrede sluiten
zwart en wit gaan toch niet samen??
net als Ajax en Feyenoord
mensen denk nou godverdomme eens na
iedereen is toch hetzelfde
een levend wezen met gevoel
wat maakt het nu uit welke kleur je bent!!
Maar ach, dood ga je toch
dus waarom zou je nog naar elkaar luisteren
wat doet de ander er nog toe
uiteindelijk sta je toch altijd alleen
want op het moeilijkste punt
zal iedereen je laten zitten
kom op mensen een beetje respect voor elkaar
maar ja, dat kunnen jullie vast niet opbrengen
maar ach, dood ga je toch
dus waarom zou je elkaar nog helpen
het is toch veel makkelijker
om alle zieken
medisch of psychisch
maar op te sluiten
ben je er in een keer van af
en heb je er geen last meer van
niemand die erover nadenkt hoe die mensen zich voelen
maar ach, dood ga je toch
dus waarom zou je elkaar nog respecteren
iedereen die anders is
die ligt eruit, toch??
Ander gedrag
andere kleur
het maakt niet uit
maar zij horen er niet bij
zij moeten dood alleen omdat ze is iets anders geloven
ziek vind ik dat
moorden omdat andere ondergeschikt zouden zijn aan jou
laat die mensen toch
ze zijn net zo goed als jij
Maar ach, dood ga je toch
dus waarom zou je nog rekening met elkaar houden
iedereen doet toch wel wat die wil
niemand die naar je luisteren zal
**hiermee zeg ik niet dat dit op jullie van toepassing is, maar ik doel voor een groot deel op al die mensen die altijd maar macht willen hebben, die altijd koste wat het koste de macht willen hebben, en de baas willen spelen. En vooral alleen maar aan zichzelf denken.**
05-05-2003