Illussie
Ik dacht dat ik jou vergeten was.
Ik dacht dat ik voortaan zonder jou kon.
Ik dacht dat ik niet meer verliefd was.
Maar toen ik je laatst zag.
Merkte ik dat ik jou nog lang niet was vergeten.
Weer kreeg ik dat warme gevoel.
Jij hebt nooit geweten dat ik van jou gehouden heb.
Ik wil je nog altijd in m’n armen sluiten.
Ik wil je geur opsnuiven. Ik wil jou in je ogen kijken.
Ik wil tegen jou zeggen “ik hou van jou.”
Je weet niet wat je met me doet.
Ik denk nu weer continu aan jou.
Je maakt me gek, je maakt me gek zonder dat je het zelf weet.
Ik kan je geur herrinerren ookal ben je niet bij mij.
Ik wi je aanraken, ik wil je kussen, ik wil je beminnen.
Ik wil samen met jou ver weg, ver weg van hier.
Ik wil naar een onbewoond eiland.
Naar ons eigen paradijs.
Ik wil jou hebben helemaal voor mij alleen.
Maar tot nu toe zou ik het moeten doen met een fantasie.
Want je hebt haar en hebt geen intresse in mij.
Je ziet me niet eens staan, ik voel me dan nietig en klein.
Geloof me, dat doet nog het meeste pijn.