Wie zit daar in haar bad
te breien oh zo zat .
De naalden tikken tegen elkaar
de wanten zijn al bijna klaar.
Zonder duim en zonder vinger
één lap van hier naar ginder.
Het schuim begint te brullelen
haar buikje te verdubbelen.
Ze vliegt als een ballon
rechtstreeks naar de zon.
Het is daarboven niet erg pluis
dus komt ze weer naar huis.
Ze kijkt even naar de hond
die heeft een hele grote kont.
Die is heel ontzettend breed
en laat dan nog een scheet.
Zij slaakt een onmenselijke gil
en toen werd het heel erg stil !