Lieverd,
ik wou dat je echt weet wie ik ben,
geen geheimen voor elkaar.
Ik wil dat je weet dat ik echt wil gaan,
zoals een engel ....rustig in vrede!
Ik denk er oh zo vaak over na,
hoe ik mij daad wil doen!
Ik wou dat ik je kon zeggen hoe!
Maar ik kan het niet,
ik wil je leven niet tot een hel maken,
en al wetend afscheid nemen
in je gedachten...
dat je vriendin er binnenkort
er niet meer is!
Schat,
ik wil je alles zo graag zeggen,
hoe ik echt ben,
wat ik echt wil,
waarom ik een masker opzet?
Ik wil niet weer gekwetst worden !
ik ben al zoveel gekwetst geweest.
Ik wil die taboe doorbreken.
die al zo een eeuwigheid rond me hangt!
Help mij,die muur rond mij afbreken,
help me rustig,probeer me te begrijpen
Waarom ik sommige dingen niet wil...
begrijp me en vooral heb geduld met me.
Dan komt het mss nog goed met me !