Bang voor de leuze van het leven,
het schrikbarend verdriet,
laat de angst niet de raadgever zijn,
die je altijd heeft voorgelogen,
Je gedachtes in een zeemansknoop,
zelf het denkvermogen opgeknoopt,
om je te verlossen uit deze ilussie,
opgehangen aan wijzers van de tijd,
De spiegel die je schoonheid tekend,
vol verafschuwing vermeden,
nu hangend onder de stormbui,
die je leven tekend,
Hans Winter: | Dinsdag, mei 06, 2003 22:40 |
wil iemand je leuze tot liefde verwoorden, jou tot spiegel wezen, laat hem toe tot je angst, want zonder bang geweest te zijn zal hij je niet horen. getekend, hans |
|