bomma ik mis je,
ik heb je nodig.
Bomma, nog steeds bewonder ik je,
was je vertrek nu echt al nodig?
Nooit gaf je op,
altijd stond je voor de anderen klaar.
Nooit zei je stop,
maar gaf je een aanmoedigend gebaar.
Als er een kalfje geboren was moes je het zien,
Ook al voelde je je niet goed of kon je moeilijk gaan,
toch bijte je door,
je was zo met dieren begaan.
Ik mis je bomma,
kon ik je nog maar een laatste keer zien,
kon ik je maar zeggen hoezeer ik je bewonder
en hoeveel ik van je hou,
voor mij ben en blijf je uniek en zeer bijzonder,
Bomma, ik hou van jou!
Mis je!