~Als je ...~
Als je even niet weet hoe alles verder moet
En je voor jouw gevoel toch het goede doet
Dan is het goed mijn lief
Dan is het goed
Als je gedachten op hol lijken te slaan
En je even niet weet hoe alles verder moet gaan
Zeg het dan mijn lief
Zeg het dan
Als je tranen onverwachts gaan stromen
En je ze niet eens voelde opkomen
Laat mij ze wegkussen mijn schat
Laat mij ze wegkussen
Als je niet weet te eindigen of te beginnen
En verdriet het van de lach lijkt te winnen
Dan is dat niet goed mijn lief
Dan is het niet goed
Als je niet wilt verliezen
Zal je toch moeten kiezen
Want ik kan niet meer mijn lief
Ik kan niet meer…
6 mei 2003, hou van jou!