Mijn hart was verscheurd,
De harstocht liep weg tot er niets meer over was,
Mijn hart die weg wou en mijn ziel dat treurd,
Ik gil het uit wat moet ik doen ik wou dat iemand me dat voorlas,
Een boek waarin beschreven stond,
mijn leven,mijn gevoel,mijn ziel en mijn hart,
ik snak naar aandacht een lip een kus en een mond,
Kan iemand me helpen want ik zocht iets wat nooit bestond.