Altijd over gedroomd,
Altijd over nagedacht.
~~~ nooit meer gehoopt,
nooit meer verwacht, ~~~
maar het was mooier,
mooier dan de stilte van de **~nacht~**...
~de nacht waarop al mijn dromen waar werden, dromen zijn geen bedrog, daar geloof ik niet meer in~