Vrede is mooi,
Vrede is vriendschap.
Vrede is liefde,
Vrede is blijdschap.
Vrede is geluk,
Vrede is gelijkheid,
Vrede is vrolijk,
Vrede is vrijheid
Oorlog is een schande,
Oorlog is overbodig.
Oorlog is moord,
Oorlog is niet nodig.
Oorlog is verwoesting,
Oorlog is pijn.
Oorlog is verdriet,
Oorlog is niks voor mijn.
Oh wat zoude we wensen,
Dat Oorlog, vrede zou zijn.