Een dag in een leven kan je veel inzichten geven.
De ene week of dag al meer dan de andere.
Tijd staat niet stil,het eind van een week lijkt dood normaal.Maar elke week is anders,een stukje wijsheid is weer eens voorbij.Ieder moment van stilstaan,is vooruit gaan.Dat ene moment heeft iets bij gebracht.
1000 gedachten op een dag,en ontelbare op 1 week.
Ooit daar eens over nagedacht??
Hoe vaak je dezelfde vraag stelt??
En dat ene moment van inzicht kan plotseling een andere koers aangeven.
Hoe we ook stilstaan bij het leven.
1 week kan veel geven,zelfs dat ene moment of 1 dag in een menseleven.
Heel even kwam de filosoof voorbij.
Vertelde die aan mij,wat is een week.
En light schreef.