Alles vliegt in het rond
Je wordt letterlijk weggeblazen
Waar blijft het evenwicht
Het kan allemaal geplet worden
Mijn veilige bunker
Beschermd van de vlagen
De dood weghouden
Aanvoelen van het noodweer
Gefascineerd kijk ik stiekem naar buiten
Het huilende geluid lijkt me een mysterie
De wind als een kracht van een atoombom
Waar gaat het luwen eindigen?