De wolken schuiven voorbij,
de ene maken je triestig,
de andere weer blij.
De wolken,
ze blijven maar vliegen,
zo heen en weer wiegen.
Ook zo gaat het leven door,
de kunst is,
de moet vinden ervoor.
Wees vrij en blij,
want de dagen,
ja, ook zij vliegen voorbij.