Waarom heeft ze deze fout gemaakt,
een fout dat mij diep heeft geraakt!
Een fout die ik alleen inzie,
en zit nu in de miserie!
Waarom is ze van mij vertrokken,
samen met haar mooiste lokken.
Waarom raakt mijn hard niet gebroken,
en ben zo het ongeluk ingedoken.
Zien wil ze mij niet meer...
En herinneringen doen heel erg zeer.
Al geeft ze mij haar rug,
toch wil ik haar terug!
Mijn fantasie en gelukwas bij haar geboren,
Maar loop nu eindeloos verloren!