Ik zou je willen vertellen hoeveel ik van je hou,
maar mijn woorden kunnen je niet bereiken.
Ik zou je willen tonen hoeveel ik van je hou,
maar daarvoor is de afstand tussen ons te groot.
Dus zeg en toon ik niets,
maar wacht geduldig tot op de dag dat er geen woorden of gebaren nodig zijn,
maar één blik genoeg is om je te laten verstaan hoeveel ik van je hou...