Lieve liefste Clara,
Hier maar weer eens een kort verhaal,
een enkele keer is er iets te zeggen, soms met veel omhaal.
Ik heb je lief, ik hou van jou.
De maanden die wij nu samen zijn, zijn de mooiste in mijn leven, eigenlijk zoals ik alleen maar kan verlangen,
ik ontvang liefde, ervaar echt geluk en mag nu naast liefde geven, dit zelfs ontvangen.
Ik heb je lief, ik hou van jou, ik bemin je.
Soms een sprankje jaloezie, over met name het verleden van jou,
dit terwijl ik snap, besef, voel en weet dat het erbij hoort, liever vergeet ik sommige dingen gauw.
Ik heb je lief, ik hou van jou, ik bemin je, ik mis je als je er even niet bent.
Medio 2001, we kijken er al maanden naar uit, NEE, ik denk niet we gaan te snel,
Ik denk, nee ik weet, dat wat we samen willen een besluit voor het leven is, echt wel.
Ik heb je lief, ik hou van jou, ik bemin je, ik mis je als je er even niet bent, ik ben gelukkig als we samen zijn.
Ik vind het heerlijk om naast je te kruipen, te lopen, te zitten, te internetten, te liggen in elkaars armen,
het maakt niet uit wat, als we maar in elkaars buurt zijn, dat is de manier waarop jij mijn hart kan verwarmen.
Ik heb je lief, ik hou van jou, ik bemin je, ik mis je als je er even niet bent, ik ben gelukkig als we samen zijn, voel me leeg als we elkaar niet zien.
Ik heb in jou gevonden wat meniggeen nooit zal vinden, ik heb mijn vriendje, mijn vriendin, mijn maatje, mijn partner, mijn vertrouwenspersoon, mijn liefste, dus alles wat je in relatie met een ander niet snel in 1 zult vinden.
Dat maakt voor mij onze liefde zo speciaal, nooit eerder heb ik dit zo ervaren, ook nooit zo gemist, nu ik weet dat het kan wil ik het nooit weer kwijt, zielsgraag wil ik me voor de rest van mijn leven aan jou binden.
Ik heb je lief, ik hou van jou, ik bemin je, ik mis je als je er even niet bent, ik ben gelukkig als we samen zijn, ik voel me leeg als we elkaar niet zien, voor mij is er wederzijdse liefde daarin kun je mij vertrouwen.
Vandaar dan ook medio 2001, IK WIL ECHT DOLGRAAG MET JE TROUWEN.