Fluisterende fluisteringen
hartstochtelijk in het duister
van een maanverlicht
schaduwland bekleed met
sluiers van een
fonkelend verleden
gevuld met
uitdagende uitdagingen tot
de onbereikbare grens van
het ondenkbare is bereikt.
‘Toen Delilah zag dat hij zijn gehele hart voor haar had blootgelegd, liet zij de stadsvorsten der Filistijnen roepen”
Richt. 16: 18