Overal ben ik ,kijk naar de bomen en je ziet me
Overal ben ik , kijk naar je lichaam ik zit in je
Overal ben ik ,luister naar de wind en je hoort me
Maar vooral kijk in je hart … en ik leef .
Wanneer je je eenzaam voelt vergeet dan niet dat ik er nog ben
Praat tegen me, ik hoor je, denk niet dat ik er niemeer ben ,want ik ben er nog .
Wanneer je denkt dat ik er niet meer ben kijk dan naar de sterren ik zal er zijn .
In de winter zal ik het sneeuwvlokje zijn dat op je hand neervalt en niet smelt
In de lente ben ik een vlinder die rond je zal vliegen .
In de zomer ben ik een bloem in je tuin
In de herft ben ik een blaadje dat niet zal afsterven
Maar voor altijd zal ik in je hart zitten .
Bij een traan of een glimlach
Bij verdriet of bij vreugde
Ik zal er altijd zijn voor je .
xxx Chloéke