Ik ben gelukkig en dans in het rond
Ik heb bergen energie en voel me gezond
Ik kan de wereld aan en ik leef!
Ik geniet van de wereld en ik heb geen zorgen meer
ik praat met hem en lach met hem, telkens weer
Er is niks in dit leven wat ik mis
Het is alleen zo jammer dat dit één van al mijn dromen is...