Wonend op straat in een wereld vol haat
Zonder eten, al een hele tijd niet gegeten
Helemaal alleen, met armoede om zich heen
Zo'n honger en zo'n hoop gevoel
Versleten kleren, er valt niets meer te proberen
Wachtend op de dood
Wachtend op enkele hulp van boven,
Op zo'n moment moet je welgeloven
Niemand die echt leeft en niemand die jou goede hulp geeft
Alleen overvloedige angst, wetend op geen enkele kans
"t zal nu niet lang meer duren, het is bijna gebeurd
Het is bijna over, nog even lijden, nog even hopen
En dan is het voorgoed afgelopen.