zie de bloemen bloeien
zie de mensen groeien
zie de mensen met zoveel geluk
vergeleken bij hun is je leven stuk
het lijkt een dramatische soap waar je in speelt
je leven word gestolen
meegenomen door het kwaad
je heb het gevoel ofdat de wereld je haat
zie je leven word beindigt
met hoop heb je een nieuw leven in zicht