Is ons leven zo: omdat we er voor kiezen?
Hoort daarbij ook winnen of verliezen?
Maar het leven is geen competitie of spel.
De vraag blijft:wat is het dan wel?
Zijn we hier met een doel?
Waarom zijn zoveel mensen harteloos en koel?
Vragen van m'n dochter van elf.
Ik geef haar mee:verbeter de wereld ,begin bij jezelf.
Aardig zijn voor jezelf, maakt dat je aardiger bent voor anderen in het leven.
Dat is misschien wel het mooiste cadeau dat je de wereld kunt geven.
voor jou