Glanzend stralende
schoonheid
reizend
naar de roep van
overweldigende rijkdommen
gezet in
uitbundige wijsheid
overtreffende
de faam van
een machtig heerser
die de verblinding
niet kon weerstaan
zodat de Queen
na tijd en wijle
vertrok met groter
rijkdom dan
weggeschonken
om de God
te vereren van
een groot en machtig
koning:
Salomo.