Voor altijd maak jij deel uit van mijn leven
Voor altijd ben jij in mijn hart
Voor altijd zal ik jou mijn liefde geven
voor altijd, ook in dagen van smart
Eeuwig blijven wij tezamen
Eeuwig, dat is onze wil
Eeuwig kunnen wij beamen
Eeuwig zeg ik "ja ik wil!"
Onze liefde zo sterk als de branding, zo stevig als een steen
Voor altijd en eeuwig blijven wij samen één