~Verloren...~
Verloren in stilte
Verzonken in gedachten
Woorden kunnen
De pijn niet immer verzachten
Verloren in eenzaamheid
Maar niet alleen
De liefde hangt als een mist
Verlangend om haar heen
Verloren in verdriet
Haar hart schreidt stille tranen
Wie haar niet kent
Zou haar gelukkig wanen
Verloren in gedachten
Nu weer een nieuwe nacht
Glimlachend…toch weer
Morgen een nieuwe dag, maar voor nu
“slaap zacht”
13 mei 2003, 0.05 uur