jezelf vinden en blijven (levenswijsheid)
door je aan anderen te spiegelen
leer je jezelf kennen
en éénmaal je jezelf gevonden hebt
door de verschillen in te zien en eraan te wennen
is het zaak om jezelf te blijven
zodat anderen van je kunnen leren,
je kunnen respecteren
en niet van je profiteren