Oh your hair is beautiful !
Ik weet dat je het
met opzet hebt gedaan.
Ook al is je haar reggae
voor een andere man
toch zochten jouw ogen
de mijne.
Laat me naar je kijken !
Jouw woorden voelen
over mijn lippen
terwijl mijn ogen
jouw lichaam liefkozen.
"Neem me niet kwalijk,
mag ik je vragen
wat die vreemde woorden
op deze muur betekenen ?"
Vraag me eender wat,
ik wil alles voor jou doen,
ik beloof je de mooiste droom
die je kunt wensen.
'k Geef je mijn kleine wereld
op een gouden schaaltje,
'k geef je alle gedichten
voor elke dag van je leven.
Maar,
geef me jouw ogen,
de kleur van je haar,
iets om van te dromen,
de drank van mijn leven,
geef me,
de dood om jou.