lang was ik verdwaald,
Zonder het te weten.
Jij hebt mij weer terug gehaald.
Toen je eerst blik was zo teder en zo zacht.
Herkenning van iemand die ik jaren ken.
Lang gehoopt maar nooit verwacht.
Zo mooi en dierbaar dit moment.
Ik voel mijn hart weer kloppen.
Ik denk niet meer aan morgen,
Alleen wat deze dag mij zal bezorgen.
Ik leef met de dag,
Weet nu eindelijk dat het mag.
Dit gevoel is zo fijn,
ik zal voor altijd bij je zijn