Gedichten-Freaks
Zoeken
Nieuws
Wie doet wat
Aanmelden
Gebruikersnaam
Wachtwoord
Aanmelden
Wachtwoord vergeten?
Nog geen account? Registreer!
Registreren
×
Velden met een astriek (*) zijn verplicht!
Je schrijversnaam/gebruikersnaam*
Wachtwoord*
Bevestig wachtwoord*
E-mailadres*
Webadres
Geboortedatum
Land*
Selecteer je land
Nederland
België
Anders
Hoe heb je ons gevonden?
Ik wil per mail op de hoogte worden gehouden van leuke aanbiedingen van de Gedichten-Freaks en partners.
Registeren
Wachtwoord vergeten
×
Email adres
Versturen
Stralende ogen
Verliefde stralende ogen
die laten zien dat we elkaar mogen
een aanraking zo zacht als fluweel
waar ik me liefdevol mee streel
De warmte die jij uitstraalt
die de passie naar binnenhaalt
zonder woorden verstaanbaar
en ik naar jouw uitstraling staar
Jouw uitstralende streling
is een intense heling
een spel dat wij spelen
zal mijn gevoel intens strelen
Verliefde ogen die spreken
die zie ik al heel wat weken
ik zal ze niet ontwijken
die passie blijft mij bereiken
11-2-2001
Reacties op dit gedicht
radeloos vindt het leuk als je reageert op dit gedicht
Nog geen account bij Gedichten-Freaks?
Vul hieronder je gegevens in om te registreren en laat gelijk een reactie achter.
Je schrijversnaam
Wachtwoord
wachtwoord nogmaals
E-mailadres
Registreren en plaatsen
frederik
:
Zondag, april 29, 2001 23:25
i would die for this
.....
gerda
:
Zaterdag, februari 17, 2001 10:58
nee soms helemaal niet ver...
zo dicht bij soms, maar toch zo ver weg...XG.
Joëlle
:
Zondag, februari 11, 2001 10:59
Zie je wel..liefde is niet ver!
Over dit gedicht
Auteur:
radeloos
Gecontroleerd door:
Carama
Gepubliceerd op:
11 februari 2001
Thema's:
[IK]
[Verliefd]