De eerste nacht samen met jou..
Nog lang in mijn geheugen gegrift
Je lichaam zo dicht tegen de mijne
Je mooie ogen zie ik voor het eerst dicht
Zelfs als je slaapt zie je eruit als een engel
Een engel die zelfs in de hemel de knapste en liefste is
Vind je het nu nog zo raar
Dat als je er niet bent.. ik je heel erg mis
Want wat ben ik zonder mijn engeltje
Wat ben ik zonder het meisje waar ik van hou
Lege lange dagen komen voorbij
Lege lange dagen waarin ik alleen maar denk aan jou
Nu je onderweg bent naar een vreemd land
Met vreemde mensen.. zonder mij...
Lijken secondes minuten en minuten uren
En gaan de dagen duizend maal zo langzaam voorbij
Toch zal ik blijven wachten op mijn lieve lieve engeltje
Waar onze schepper slechts één van geschapen heeft
En waarvan ik hoop dat ze bij me zal blijven
Eén die ik zal beschermen en liefhebben zo lang als ik leef