Napoleon is vernoemd naar een
zuurtje
En van het Grote Chinese Rijk, rest enkel nog een
muurtje
En alle Inka-indianen, zijn intussen
dood
En meneer de president slaapt zacht, volgens
Boudewijn de Groot
...maar net als in vroegere tijden
moet een mens de mensheid leiden
en ben ik groot, en heeft het zin, of is het slechts een
waan?
Niet dienen, maar heersen! 't Is voor mij de beste
baan
Als ik hier zou regeren,
zou eenieder emigreren
Zij die blijven; dat is mijn volk
Ik ben de zon...en zij zijn slechts een wolk
en Francois: "l'Etat ca c'est moi!"
en mijn profeet is Ali Baba!
...want net als in vroegere tijden
moet een mens de mensheid leiden
en ben ik groot, en heeft het zin, of is het slechts een
waan?
Niet dienen, maar heersen! 't Is voor mij de beste
baan