Een ketting van schakels eindeloos lang
ging rustig zijn gang
Maar na ellenlange tijd
is die ene schakel de weg kwijt
stevig staal is toch gebroken
waardoor deze liefdesweg word onderbroken
hoe sterk deze ketting ook was
haat kwam aan de pas
door liefde gesmolten staal
in de eerste,de eenmaal
maar na ellenlange tijd
is die ene schakel de weg kwijt
nu is de schakelketting kapot
waarschijnlijk zijn noodlot.