Jij die geen bedreiging was voor mij,
vroeg me van de week iets waarvan ik enorm schrok.
Jij waarvan ik d8 dat je anders was als andere mannen.
D8 heb het maar getroffen met een vriend zoals jij.
Ergste is nog dat je totaal geen respect voor mij hebt en ook nooit gehad hebt.
Maar ik ga verder, zonder jou als vriend....