Jij dacht het te weten,jij dacht het allemaal onder controle te hebben.
Jij dacht en dacht maar had nooit verwacht dat je zou verliezen.
Vanuit jouw hoofd kwam het allemaal in orde.
Voor jouw tenminste,zonder zorgen over morgen.
Jij wilde teveel zei de draak je kan niet alles hebben.
Profisieen worden soms waar.
Nu is alles tegen je gekeert,je hebt vanuit je gedachten regeregeert.
Jij dacht alles wel te weten.
Maar wat je vergat,dat je zand niet kan knijpen het loopt weg.Alles onder controle hebben kan niet.
Zoals jij het denkt zo moeten zijn.
Nu heb je wat je wilt en ook voor gekozen.
Maar vergeet nooit meer hoeveel je mensen kan kwetsen.
Lakse houdingen keren zich ooit,achterbakse ook.
Vertrouwen kan je krijgen maar ook verliezen.
Ik vergeet nooit meer hoeveel jij me hebt pijn gedaan.
Vrede nemen kan je uiteindelijk wel.
Eens je weet wie de ander was.
En je hebt er uit geleerd gelukkig wel.
Maar het gebroken hart lost niet zomaar alles.
Kiezen voor een ander,hoe slecht het ook gaat.
Zegt veel dat het allemaal niet zo was.
Jij hebt me gewoon inmens veel pijn gedaan.
Valt niet meer goed te praten.
Het vertrouwen is helemaal stuk,nooit meer te lijmen.
Pijn is al wat je hebt gekend in de liefde.
Hoop is vervlogen,wat is liefde nog waard.
De volledige waarheid kan je voor eeuwig gissen.
Jij hebt gekozen maar niet voor mij zegt genoeg.
Sommige kansen zijn nu eenmaal voorgoed voorbij.
Deze weg heb je zelf gekozen.
Veel geluk met je keuze.
Op jouw kon je niet bouwen,laat staan vertrouwen.
Mischien was je keuze maar best voor mij,als je alles bekijkt.Jij was te zwak voor mij.
Praten hoort er niet meer bij,er is teveel tijd over gegaan.Elke dag kwam een steek bij dat je hart trof,zit gewoon te diep in mij gegroeft.De waarheid heb je nooit komen vertellen,zegt genoeg voor me.
Wat ben ik geweest,kan ik blijven gissen.
Geluk in de liefde was nooit aan mijn zij.
Geen 1 was ooit eerlijk met mij.
De pijn van de liefde is groot,doet me dagelijks dood.
Je hebt gewoon geen hoop meer,bang om opnieuw te beginnen.
Zit gewoon allemaal te diep gegroeft van binnen,je weet niet meer hoe opnieuw te beginnen.
Na een heel leven van kwetsen,en oneerlijke mensen.
Dit is een afscheid toch voor mij.
Alleen alles afwerken hoort er nu nog bij hoe is een andere vraag.