Gedichten-Freaks
Zoeken
Nieuws
Wie doet wat
Aanmelden
Gebruikersnaam
Wachtwoord
Aanmelden
Wachtwoord vergeten?
Nog geen account? Registreer!
Registreren
×
Velden met een astriek (*) zijn verplicht!
Je schrijversnaam/gebruikersnaam*
Wachtwoord*
Bevestig wachtwoord*
E-mailadres*
Webadres
Geboortedatum
Land*
Selecteer je land
Nederland
België
Anders
Hoe heb je ons gevonden?
Ik wil per mail op de hoogte worden gehouden van leuke aanbiedingen van de Gedichten-Freaks en partners.
Registeren
Wachtwoord vergeten
×
Email adres
Versturen
het stemmetje in mij
Het stemmetje in mij
ik draai en wriemel
ik kan niet slapen
ik heb iets in gedachten
dat ik gewoon niet los kan laten
dan fluisterd ze zacht
dat ze in me gelooft
als ik het af laat weten
zal ik diep vallen
ze ziet altijd door me heen
en laat het me altijd weten
het maakt nie uit wat ik doe
ze gelooft in mij
altijd als ik faalde
uit m'n sporen raakte
liet ze me weten
dat ze in me geloofde
als alles verkeerd gaat
en ik voel dat ik
er alleen voorsta
laat ze me weten
dat ze in me gelooft
begrijp me niet verkeerd
ik ben geen gek
maar het piepklein stemmetje
ergens in m'n hoofd
gelooft in mij
Reacties op dit gedicht
liesbeth macken vindt het leuk als je reageert op dit gedicht
Nog geen account bij Gedichten-Freaks?
Vul hieronder je gegevens in om te registreren en laat gelijk een reactie achter.
Je schrijversnaam
Wachtwoord
wachtwoord nogmaals
E-mailadres
Registreren en plaatsen
marmotc
:
Woensdag, mei 21, 2003 18:24
mooi gedichtje
Over dit gedicht
Auteur:
liesbeth macken
Gecontroleerd door:
Sheena
Gepubliceerd op:
19 mei 2003
Thema's:
[Fictie]
[Bewondering]
[Poezie]