waarom ben jij niet hier,
ik wacht al een kwartier.
je had het beloofd,
of heb ik je vuur gedoofd.
het is best wel een hele strijd,
als je leeft zoals wij samen in eenzaamheid.
maar ik bemin je al een hele poos,
en je blijft maar boos.
het leven is meer dan alleen maar zakelijkheid,
ik wil ook genegenheid.
gooi je mooie haar eens los,
en laat ons vrijen in het bos.