Mn oma is er ééntje want
soms heeft ze van die kuren
en wil ze gaan wandelen
niet voor zichzelf
maar voor naar snelle en stoere binken te gluren
ze denkt dan aan haar jonge jaren en kan
zich dan niet meer bedwingen
ze gaat erop af en vraagt
of hij mee gaat naar de dichtstbijzijnde karaokebar
om een liedje te zingen
ze kan het gewoon niet laten
om naar de mooie venten te lonken
ze gaat er dan plots gewoon op af
zonder boe en ba
en begint dan met haar betoverende ogen te pronken