hoe voelt het om slaap te vatten?
je maanhoofd in handen te nemen
met horizon die zakt achter je ogen
en af te wegen wat zwaarst is:
de nacht of het donker
zonder jou
wat heet het licht te zijn?
dat droomt van kampvuur
door de dagen, dat dromen
verhit boven de Liefde
hoe voelt de Liefde nu
en hoe vat je dat
het lichtste op?
noot:
breek er je hoofd niet om:
middernacht is niet te vangen
door je te dekken met de uren
die warm zijn van vervlogen snaren
van jou