Gedichten-Freaks
Zoeken
Nieuws
Wie doet wat
Aanmelden
Gebruikersnaam
Wachtwoord
Aanmelden
Wachtwoord vergeten?
Nog geen account? Registreer!
Registreren
×
Velden met een astriek (*) zijn verplicht!
Je schrijversnaam/gebruikersnaam*
Wachtwoord*
Bevestig wachtwoord*
E-mailadres*
Webadres
Geboortedatum
Land*
Selecteer je land
Nederland
België
Anders
Hoe heb je ons gevonden?
Ik wil per mail op de hoogte worden gehouden van leuke aanbiedingen van de Gedichten-Freaks en partners.
Registeren
Wachtwoord vergeten
×
Email adres
Versturen
Wat je me niet leerde
~*~
Je hebt me geleerd
Het leven te waarderen
Die zelfmoord was toch
Niet zo’n goed idee
Je hebt me geleerd
Voor mezelf op te komen
Trots te zijn op
De schoonheid die ik heb
Je hebt me geleerd
Niet voorzichtig te zijn
Om iets verkeerds te zeggen
“sorry” is zo gezegd
Je hebt me geleerd
Niet bang te zijn
Om voor gek te staan
M’n eigen smaak te volgen
Je hebt me geleerd
Om lief te hebben
Met heel mijn hart
Van jou te houden
Je hebt me geleerd
Om voor dingen te vechten
Dus ik strijd voor jou
Ik wil je niet kwijt
Wat je me niet leerde
Is afscheid nemen
Dat wil ik ook niet leren
Dus laat me niet alleen…
Schatje ik hou van je
~*~
Over dit gedicht
Auteur:
gedichten-freakje
Gecontroleerd door:
Robski
Gepubliceerd op:
20 mei 2003
Thema's:
[Houden van]
[Onzekerheid]
[Liefde]