Het leven ging zomaar aan mij voorbij De woorden die ik eens schreef eens las... zijn allang niet meer van mij Toch was het waarheid eens, daar in mijn leven Toch was het ik die dat alles schrijven wilde zijn ziel aan papier wilde geven..... Al die momenten die eens feiten waren in een mensenleven... Ja, dat was ik waar is hij gebleven??