Klein Klein meisje
aan de Grote Zee
met je handje in papa's hand
-want je bent nog maar net twee-
luister je naar de Golven.....
~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~
~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~
Klein Klein meisje
aan de Grote Zee
Niets meer in de hand
Niemand met je mee......
~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~
~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~
Maar als je Luistert
naar de Golven
voel je je weer even twee;
Hetzelfde Kleine meisje
aan dezelfde Grote Zee.........