Lieve vriendin in mijn leven,
Zeil maar weg
de wijde wereld in
Laat al het oude achter je
dit is een nieuw begin
Zeil maar weg
leef je eigen leven
Wees zo vrij als een vogel
die zich op de wind laat zweven
Zeil maar weg
de horizon tegemoet
Kijk niet meer achterom
dat wat voor je ligt is goed
Zeil nu dus maar weg
over de azuurblauwe zee
Ik zal je enorm missen
maar mijn hart reist met je mee
Een behouden vaart.