Laat de wereld zwijgen , ze heeft ongelijk.
Stop met ontkennen.Ik weet wat ik voel.
denk wat je wil , het houd geen steek.
Praat maar , probeer me maar te laten inzien dat jullie gelijk hebben. Maar het zal niet baten.
Ooit , de dag dat jullie het het minst verwachten , zullen jullie ogen opengaan , en zullen jullie inzien dat , wat je ook probeerd , mijn gevoelens nooit zullen veranderen. Wat mij nu is afgepakt , betekende meer voor mij dan de mooiste ster , het duurste juweel , de kostbaarste schat...
Mijn diepste gevoelens kan je niet veranderen.
Denk , zeg , hoop wat je wil...maar vriendschap kan je niet breken.
Zij zijn vrienden , VRIENDEN VOOR HET LEVEN...