***************************************
Een gedicht naar Joop en Netty
***************************************
Ik schrijf dit gedicht aan twee lieve mensen,
Twee mensen die me dierbaar zijn.
Ik ken jullie al een hele tijd,
En daar van heb ik geen spijt.
Ik kende jullie al toen ik met Mickel ging,
En dat blijft een fijne herrinering.
Want toen waren jullie al speciaal voor mij,
En daarbij voel ik me blij.
Eigenlijk wil ik zeggen:
Dat jullie een opa en een oma voor mij zijn,
Maar eigenlijk is dat een schijn.
Maar ik wil graag dat jullie dit weten,
En dat jullie dat nooit zullen vergeten!