plakke
die van frans zal mij waarschijnlijk laten plakke
dan gaat den deze wel ies op haren auto kakke
want frans is gewoon nie mijn vak
net als wiskunde, chemie, fysica, geschiedenis,biologie, nederlands, duits en aardrijksunde:
tis allemaal maar platte kak
vandaar dat ik begon te denken:
me 9 vakken kunde wel nen auto vol plakke
dus doe ik mijn jaarke over dan heeft die van frans pech
want dan rijdt er wel ne kak op wielen op den autosnelweg