Mijn wollen sjaal
(uitdaging kitty)
Snel! Verstop me !
De wereld mag me niet zien
Ze mogen me niet kennen
De persoon die ik echt ben
Mijn wollen sjaal
Beschemt me,verbergt me
Zonder dat ik het zelf wil
verdwijn ik in de leegte
De mensen lopen door
Ik ben lucht geworden
In hun ogen die zoeken
Naar een andere gek
Mijn wollen sjaal
Verbied me te leven
te ademen en te 'zijn'
Ik ben een verborgen mens